توجه

بازدید کننده محترم ، این سایت به همراه دامنه ، با سامانه مدیریت محتوا (CMS) دروپال Drupal با کلیه امکانات ، واگذار می شود . در صورتی که فعالیت های شغلی یا کسب و کار مرتبط دارید برای نقل و انتقالات دامنه و وب سایت به شکل کامل با شماره تماس 09388760510 یا 09126116240 تماس بگیرید و در صورت عدم پاسخگویی در تلگرام یا واتس آپ پیام بگذارید .

اطلاعات کلی : 

نام دامنه : irinvent.ir

توضیح مفهوم دامنه : ir مخفف iran (ایران) – invent = اختراع

نام سایت : مرجع ابداعات و اختراعات ایران

مدل فعالیت : درج ابداعات و اختراعات داخلی ، اطلاع رسانی برای تامین کالا یا خدمات ابداعی ، ثبت نام مخترعین و مبتکرین برای تبلیغات محصول و خدمات نوآورانه ، نشریه الکترونیکی ادواری معرفی ابداعات ، شرکت در نمایشگاه ابداعات و اختراعات سالیانه بنیاد ملی نخبگان و انجمن مخترعین ایران و ... و ارائه گزارش از اختراعات موجود

مدت زمان اعتبار دامنه : 29-01-2020 مصادف با چهارشنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۸

قدمت دامنه : 8 سال (زمان ثبت اولیه : 2011-01-15 مصادف با شنبه، ۲۵ دی ۱۳۸۹)

طراحی حسگر پیشرفته پزشکی

پیغام خطا

Notice: Undefined index: invent_iran in addtoany_entity_view() (line 37 of /home/irinvent/domains/irinvent.ir/public_html/sites/all/modules/addtoany/addtoany.module).

استاد ايراني دانشگاه «پوردو» آمريكا، نوعي حسگر پزشكي طراحي كرده است كه با كمك صداهاي خارجي مانند امواج آكوستيك موسيقي شارژ مي‌شود و به كمك آن مي‌توان بي‌اختياري ادرار در معلولان و ساير بيماران را كنترل كرد. اين حسگر كه توسط پروفسور "بابك ضيائي" و تيم تحقيقاتي وي ساخته شده است،‌ در ابعاد دو سانتيمتر و شامل يك پايه ارتعاشي است كه مانند بورد مينياتوري به انتهاي دستگاه متصل مي‌شود. پايه ارتعاشي از مواد سراميكي به نام "تيتانات زيركونات سرب" (PZT) درست شده‌اند. براي بررسي عملكرد اين حسگر، از چهار نوع موسيقي استفاده شده است. موسيقي در محدوده خاصي از فركانس (500-200 هرتز) باعث لرزش پايه ارتعاشي مي‌شود كه اين لرزش، توليد الكتريسيته و شارژ حسگر را به همراه دارد. سپس امواج آكوستيك موسيقي، با عبور از بافت بدن، باعث لرزش پايه ارتعاشي مي‌شوند. در زمان توقف پخش موسيقي يا كاهش فركانس از محدوده تعيين شده نيز، لرزش پايه متوقف و شارژ الكتريكي به طور خودكار به حسگر ارسال مي‌شود. از اين تكنولوژي مي‌توان براي كنترل بي‌اختياري ادرار در افراد معلول، با چك كردن ميزان فشار مثانه و تحريك نخاعي براي بستن اسفنكتر جهت كنترل جريان ادرار از مثانه استفاده كرد. اين حسگر قادر به اندازه گيري فشار ادرار در مثانه و فشار خون در رگ هاي آسيب ديده در اثر آنوريسم است. به گفته پروفسور " بابك ضيائي" اين دستگاه قابليت كاشت در بدن بيمار را دارد و فشار وارد بر مثانه و فشار خون نيز به صورت خودكار اندازه‌گيري مي‌شود. از مزاياي بالقوه اين دستگاه،‌ امكان استفاده از آن در دستگاه‌هاي كاشتني است كه با باتري كار مي‌كنند. در روش سنتي، باتري بايد به صورت دوره‌اي تعويض شود اما اين دستگاه براحتي با كمك صداهاي خارجي مانند موسيقي شارژ مي‌شود. تيم تحقيقاتي دانشگاه پوردو به سرپرستي پروفسور "بابك ضيائي"، اختراع خود را در كنفرانس موسسه مهندسين برق و الكترونيك (IEEE) كه از بيست و نهم ژانويه تا دوم فوريه در پاريس برگزار خواهد شد، معرفي مي‌كند. در اين تحقيق "تيمور مالكي"، ديگر محقق ايراني و "آلبرت كيم"، دانشجوي دكتري مشاركت داشته‌اند.