توجه

بازدید کننده محترم ، این سایت به همراه دامنه ، با سامانه مدیریت محتوا (CMS) دروپال Drupal با کلیه امکانات ، واگذار می شود . در صورتی که فعالیت های شغلی یا کسب و کار مرتبط دارید برای نقل و انتقالات دامنه و وب سایت به شکل کامل با شماره تماس 09388760510 یا 09126116240 تماس بگیرید و در صورت عدم پاسخگویی در تلگرام یا واتس آپ پیام بگذارید .

اطلاعات کلی : 

نام دامنه : irinvent.ir

توضیح مفهوم دامنه : ir مخفف iran (ایران) – invent = اختراع

نام سایت : مرجع ابداعات و اختراعات ایران

مدل فعالیت : درج ابداعات و اختراعات داخلی ، اطلاع رسانی برای تامین کالا یا خدمات ابداعی ، ثبت نام مخترعین و مبتکرین برای تبلیغات محصول و خدمات نوآورانه ، نشریه الکترونیکی ادواری معرفی ابداعات ، شرکت در نمایشگاه ابداعات و اختراعات سالیانه بنیاد ملی نخبگان و انجمن مخترعین ایران و ... و ارائه گزارش از اختراعات موجود

مدت زمان اعتبار دامنه : 29-01-2020 مصادف با چهارشنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۸

قدمت دامنه : 8 سال (زمان ثبت اولیه : 2011-01-15 مصادف با شنبه، ۲۵ دی ۱۳۸۹)

دانشمندان با بکارگیری از شن انرژی‌های پاک تولید کردند

پیغام خطا

Notice: Undefined index: invent_iran in addtoany_entity_view() (line 37 of /home/irinvent/domains/irinvent.ir/public_html/sites/all/modules/addtoany/addtoany.module).

هر روز شاهد ایجاد راهکارهای جدیدتر و بهینه‌تری برای استفاده از انرژی‌های تجدید‌پذیر هستیم؛ اما روزهایی که ابر‌های سنگین و تیره برفراز آسمان سایه می‌افکنند یا سکون جای وزش بادهای قدرتمند را می‌گیرد، باتری‌های خورشیدی، توربین‌های بادی و ابزار‌هایی که با استفاده از این روش‌ها انرژی‌ خود را تأمین می‌کنند، کارایی خاصی ندارند.

باتری‌ها، یکی از راه‌هایی هستند که می‌توان با استفاده از آن‌ها، ساعات نبود نور خورشید را به گونه‌ای سپری کرد، اما با شرایط این روزها، هیچ‌گاه شاهد ساخت یک باتری ۵ مگاواتی توسط تولیدکننده‌ی نام‌آشنایی همچون دوراسل نخواهیم بود؛ چراکه ساخت یک باتری با چنین ظرفیتی هزینه‌ای سرسام‌اور به‌همراه خواهد داشت.

یک کمپانی بریتانیایی با نام Isentropic سیستمی طراحی کرده است که انرژی را در سلول‌هایی که با استفاده از شن پر شده‌اند، ذخیره می‌نماید. با استفاده از گاز آرگون و یک مبدل تبدیل گرما، انرژی الکتریسیته حاصل از پنل‌های خورشیدی یا توربین‌های بادی برای گرم‌کردن شن‌های ذخیره شده در سلول‌های باتری‌های عظیم‌الجثه استفاده خواهد شد. زمانی که انرژی الکتریسیته مورد نیاز باشد، این پروسه‌ بصورت بالعکس در خدمت خواهد بود و گرمای موجود در دل این سلول‌ها برای راه‌اندازی موتوری استفاده خواهد شد که به تولید نیروی برق مشغول خواهد شد. هرچند این پروسه چندان بهینه نیست، اما هزینه‌ی پایین این سیستم در کنار نصب و استفاده‌ی آسان از آن منجر به استقبال از آن شده است.